Vandflyttere til premiereørrederne  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

Vandflyttere til premiereørrederne

Premieredagene gav Laurits Flowbinner to gode havørreder over 85 cm.

Begge havørreder blev fanget på en Grøn Mörrum Vandflytter.

Begge fisk blev taget indenfor et meget kort område ud for træet med redningskransen øverst på Pool 2.

På selve premieredagen fredag den 28. marts 2008, havde Laurits mere end svært ved at få fiskene til at hænge fast på krogene på de woblere og spinnere, han præsenterede under de to timer han havde fået tildelt på Pool 2

 

Et kvarter før de to timers fiskeri  udløb klokken 11.00, kom Georgina forbi og spurgte om hvordan formiddagen var gået.

Laurits fortalte om sine genvordigheder med meget forsigtige nap til de forskellige agn.

Georgina spurgte, om han havde brugt en grøn rørflue? - Hertil svarede Laurits lidt halvvrissent, at det havde han ikke; men han kunne da godt prøve en.

I andet kast var der fast fisk, og Georgina fik en masse gode billeder af fighten af den store ørred, som ville have været dages største havørred, hvis den var blevet indvejet.

I stedet valgte Laurits at genudsætte fisken.

På anden premieredag lørdag den 29. marts opdagede Laurits igen at den øverste del af Pool 2 var ledig. Med premieredagens succes i tankerne, blev en Grøn Mörrum Vandflytter monteret på spinnestangen.

Mindre en 3 - 4 meter fra det sted hvor premieredagens havørred huggede, var der igen fast fisk og fuldt flex på klingen.

Denne gang var Georgina ikke i nærheden med kameraet; men det lykkedes Laurits at får taget et par billeder af havørreden i vandet med fluen i kæften, inden en af tilskuerne tilbød at hjælpe ham med kameraet.

Lørdagens havørred var kun et par centimeter mindre en fredagens fisk. Også den blev genudsat selv om flere af tilskuerne meget velvilligt til plads i frysere rundt omkring

Grøn Mörrum Vandflytter er en videreudvikling af en Fluo Green Rat som Laurits har brugt gennem et utal af år ved lakse- og havørredfiskeri i Danmark, Norge, Sverige, Skotland & Irland.

Billedet er hanlaks som Laurits gode ven David Clarke tog på Pool 4, under en tur til Mörrum i slutningen af august.

     
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk