Lystfiskeriets Dag på Århus Havn 2010  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

  Stor udholdenhed i elendigt vejr.

Det var en stor positiv oplevelse at se hvor mange børnefamilier og helt nye lystfiskere der dukkede op på Lystfiskeriets Dag på Århus Havn og holdt til den bitre våde ende klokken 16.00

Der var som sædvanligt mange børn tilstede på Pier 2 på Århus Havn, men også mange helt nye lystfiskere var mødt op for at snuse lidt til lystfiskeriets glæder.

Specielt dukkede mange piger/kvinder op for at lære at fiske, og de fik en rigtig god service af de tre repræsentanter fra Sportsfiskerpigerne: Inge Findorf, Kirsten Wied og Georgina Lomasney.

 

 
         
  Laurits Flowbinner var for fjerde år i træk arrangementsansvarlig for Lystfiskeriets Dag på Århus Havn, og Laurits tror nu på at stagnationen for tilgangen af nye nye lystfiskere vender.

Der var nemlig stor interesse for arrangementet på trods af det elendige forårsvejr, der mest af alt mindede om en dag sidst i november.

En anden ting der glædede Laurits var det store antal fladfisk, der blev indvejet i løbet af de 5 ½ times fiskeri. 43 fisk var tur på vægten fordelt på havkarusse, ålekvabbe, ising, skrubbe, rødspætte, sild og torsk. Dagens største fisk var den torsk Malthe fik på 1,12 kilo. Mens Liv tog dagens største fladfisk med en skrubbe på 360 gram og 33 centimeter.

Læs mere her

Se billederne fra dagen her

 
         
  Sportsfiskerpigerne gik forrest

Arrangementet satsede i år meget på kvindelige lystfiskere, og havde derfor allieret sig med Sportsfiskerpigerne, der stillede med tre meget kompetente lystfiskere i form af biologen Inge Findorf, fluebinderen Kirsten Wied og all-round lystfiskeren Georgina Lomasney.

De tre Sportsfiskerpiger var utrættelige dagen igennem. Kirsten havde godt besøg ved fluestikket. Mens Georgina og Inge utrætteligt vandrede langs molerne og fortalte og hjalp til med fiskeriet og gode råd

Læs Sportsfiskerpigernes egen beretning her

 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk