Skælsætninger - Skelsætter den nye lystfiskerbog  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

  Skælsætninger sætter sig fast i sindet.

Hvor skæl fra sild og hornfisk kun sætter som evige mærker på hjul, stænger og køkkenborde man har brugt til fiskeriet og rensning af samme. Så sætter bogen Skælsætninger sine egne skæl på læserens sjæl og indre hukommelse.

Alene det faktum at forfatterne Jakob Sørensen og Thomas Wiergang nævner bogens grafiske tilrettelægger, Søren Astrup Jørgensen som en del af forfatter-teamet på side 7, giver bogen den respekt som den grafiske udformning af bogen fortjener.

Triumviratet har lavet en skelsættende bog, hvor fotografiet i både sort/hvidt og farve udnyttes, udforskes og udfordres. Det er sjældent at der er set så meget action i et still-billede, som Skælsætninger præsenterer.

Der skiftes næsten zapper-agtigt mellem fiskeri i Chile, hjemme i Grindsted Å , New Zealand, tilbage i Lerkenfeldt Å, eller langs danske kyster og mange andre spændende fiskevande - både hjemlige og fremmede - på tværs af årene mellem 2000 og frem til 2008. Alt garneret med billeder af en sjælden skønhed.

Skælsætninger er ikke en bog om at fiske. Skælsætninger er bogen, hvor billederne i forbindelse med korte tekster bringer læseren tæt på den tilstand, det er at være der selv.

Den tilstand der opstår, mens du står ved fiskevandet og fører linen op gennem de øverste øjer på stangen, og opdager den første ring på vandet foran dig. Nu gælder det om hurtigst muligt at linen igennem alle stangens øjer. Hjertebanken og hastværk giver garanteret et manglende linegennemføring gennem mindst et øje

Skælsætninger giver dig næsten det samme ”kick”, selvom det er lænestolen fiskeriet foregår fra på en alt for kold vinteraften

Skælsætninger skaber drømme i vågen tilstand. Skælsætninger er ikke bogen hvor man læser det sidste kapitel for, at se hvordan det hele ender. Skælsætninger er bogen, hvor man lige bladrer tilbage for, at se ”Hvad var det lige de skrev”

Tag dig en smagsprøve på bogen her:

 
         
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk