Sportsfiskerpigerne er nu officielt en forening  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

Efter næsten ét års tilløb har de kvindelige lystfiskere i Danmark et samlingspunkt gennem Sportsfiskerpigerne. Sidst i januar stiftede en entusiastisk flok kvinder primært fra det østjyske område foreningen Sportsfiskerpigerne.

I Sportsfiskerpigerne formålsparagrafer står der, at foreningen vil arbejde tæt sammen med Danmarks Sportsfiskerforbund og især lokalforeningerne under forbundet. Ifølge forkvinden Kirsten Wied, Randers, så har lokalforeningerne under DSF både fiskevandet og traditionen for klubarbejdet, og da Sportsfiskerpigerne dækker hele landet, er det vigtigt med et samarbejde med de foreninger, der har et indgående kendskab til lokalområderne.

 
         
 

Gennem 2010 har Sportsfiskerpigerne gennemført en lang række ture og arrangementer, og hjemmesiden www.sportsfiskerpigerne.dk og FaceBook-profilen http://www.facebook.com/sportsfiskerpigerne har rigtig mange besøgende, og midt i februar kan du læse mere om de tiltag Sportsfiskerpigerne sætter i gang i 2011.

Sportsfiskerpigerne kan træffes på ”Fluefiskerdage i Randers” og ved DM i Fluebinding i Kolding 26. og 27. marts

Forkvinde blev Kirsten Wied; mens Georgina Lomasney og Hanne Westergaard deles om posten som kasserer.  Den øvrige bestyrelse udgøres af Connie Olsen og Anne Dalsgaard.

Kontingentet fastsattes til 200,- kr, og 300,- kr. hvis man vil have børn under 15 år med

 
         
 

Sportsfiskerpigerne vil arbejde for at lave fisketure og kurser for kvinder der gerne vil lære at fiske, ud fra devisen kvinder underviser kvinder.

Formål for Sportsfiskerpigerne:

Få en helt ny gruppe og måske generation ud at fiske, i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund og deres lokalforeninger

Vi vil arbejde for at:

  • Skabe en forening både for de piger, der allerede fisker og dem der gerne vil lære hvordan.

  • Tilbyde fiskekurser, aktiviteter, kastinstruktion, fluebinding, fisketure mm.

  • Skab et informationsnetværk om fiskeri til kvinder/piger.

  • Lave en website der passer til fiskerpigernes behov, med mulighed for at få gode råd og information om alt vedrørende forskellige typer af fiskeri.

  • Arrangere fisketure i både ind- og udland hvor kvinder/piger kan hygge sig og snakke sammen; mens vi nyder naturen.

  • Gøre offentligheden opmærksom på, at alle piger uanset alder, og kulturel baggrund kan fiske og få store oplevelser med fiskestangen i hånden.

Målet er at samle alle aktive sportsfiskerpiger/-kvinder, der vil gerne lære at fiske eller mødes med andre ligesindede i en forening.

Medlemskab af foreningen sker ved at henvende sig via mail sfp.info@sportsfiskerpigerne.dk .

 
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk