Flue Demo Dag - Grejbiksen, Trige  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

Prøv fluestangen før du køber.

Mange står tvivlende overfor valget af fluestang til forskellige fiskesituationer, og hvis man ikke har adgang til fiskekammerater med stænger af den type man selv står foran at anskaffe sig, så giver Grejbiksen, Trige lørdag den 7. maj mellem 9.00 og 15.00 giver fluefiskeren mulighed for at sammenligne stænger, hjul og liner fra så kendte mærker som Zpey, Scierra, Guideline, G. Loomis, Sage med flere.

Grejbiksen arrangerer nemlig Flue Demo Dag, og her har man mulighed for at prøve de nyeste stænger, hjul og liner på plænen foran forretningen på Randersvej 397

 
         
 

”Er fluestangen til 6.000,- kr. nu også dobbelt så god som stangen til 3.000,-?” I disse finanskrisetider er det et spørgsmål mange fluefiskere stiller sig selv eller har fået stillet af parforholdets bedre halvdel.

Indendørs er demonstration af fluebinding med en række af kendte fluebindere med fokus på de mange dygtigere fluebindere fra lokalområdet.

Ulf Sill, Brian Størup, Søren Flarup og Ove Monrad vil alle sidde klar til vise en masse nye teknikker og fluer som du kan udvikle din fluebinding med.

 

 
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk