Med Flue i Put & Take

 
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

Søndag den 11. september afholdt Danmarks Sportsfiskerforbund for fjerde år i træk det populære kursus ”Med Flue I Put & Take”.

Jonas Ribergaard Rasmussen og Laurits Flowbinner var instruktørerne på årets kursus, og selvom der kun var seks deltagere i kurset i år, så mener vi med fuld ret at kurset er populært.

 
         
 

Fire af de seks deltagere havde kørt henholdsvis fra Roskilde, Ålbæk, Ribe og Børkop. Meget lang tur for fem timers kursus og fiskeri i Harlev Put & Take.

Selvfølgeligt viste søerne sig fra deres bedste således alle deltagere fik fisk på land eller havde kontakt med fisk i det dejlige vejr. For flere af deltagerne var det første gang de fangede fisk på flue.

De videbegærlige og engagerede deltagere var med til at få de to instruktører til at endnu engang at yde deres ypperste.

"Ydermere er vi klar over at Instruktørerne fra Danmarks Sportsfiskerforbund Jonas Ribergaard og Laurits Flowbinner gør et rigtig godt stykke arbejde, som kun er med til at forhøje deltagernes oplevelse her hos os," lyden omtalen fra Harlev Put & Take

 
         
  Det kan oplyses at Danmarks Sportsfiskerforbund sammen med instruktørerne, har besluttet sig for at forsætte med kurset fremover.

Henrik Schouboe, Malling blev så inspereret af et par af de fluer han stiftede bekendtskab med på kurset, så han gik hjem til fluestikket.

Resultatet af Henriks anstrengelser kan ses her:

 
         
     
         
     
         
     
         
         
         
         
         
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk