Supertilbud fra Grejbiksen

 
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

Der er normalt rigtig mange gode tilbud på hylderne ude i Grejbiksen, Trige op til Jul, men det er lige før de allerbedste tilbud er gratis.

Hver fredag frem til Jul binder nogle af landets bedste fluebindere fluer ude i Grejbiksen. Her har fluebinderen mulighed for at komme helt tæt på binderen og lære nye fluemønstre samt se nye teknikker i brug.

Arrangementerne er allerede startet fredag den 25. november, hvor Morten Bundgaard, Pro Tube og Jan Fensteen bandt fluer

 
         
 

Fredagsfluebindingen forsætter den 2. december med Ove Monrad, der ophavsmand til flere af mest brugte kystfluer og Henrik Kassow fra Zpey er gæstefluebindere.

 Programmet for fredag den 9. december er endnu ikke fastlagt; men allerede ligger fast at Morten Valeur, The FlyCo afslutter fluebindingsfredagene den 16. december.

Alle dage mellem 15.00 og 17.30

 
         
 

Et helt specielt tilbud er at Grejbiksen afholder en gratis fluebindingsaften med Brian Størup, Future Fly mandag den 5. december. Arrangementet er gratis for de første 20 fluebindere, der tilmelder sig; mens de, der ikke er så heldige at få plads ved bordet, kan komme og se på.

Brian en af landets absolut bedste fluebindere når det gælder lakse- & havørred fluer. Brian har denne aften nogle fluemønstre med som er bundet med nogle af de nye materialer der er kommet på markedet.

 
 
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk