Lene Møller fik en stor og lang oplevelse ved Mörrumsåen  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Georginas sider

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 Havnens Lystfiskere

 

Lene Møller, Skanderborg har en dejlig familie; men hverken mand eller børn deles hendes store interesse for lystfiskeriet. Så Lene allierede sig med Hanna Vestergaard og Georgina Lomasney fra Sportsfiskerpigerne, der også har hang til waders og store tunge stænger. I fællesskab satte pigerne kursen mod Mörrumsåen i Blekinge for at fiske i tre dage lige efter premieren i 2013.

Det blev en meget stor oplevelse for pigerne, især for Lene. Selvom pigerne modtog grundig instruktion fra den superdygtige unge guide og kasteinstruktør Normann Kotzurek, Mörrum, så blev det alligevel med spinnestangen Lene fik succes ved Mörrumsåen.

 
         
 

Første dag fik Lene en havørredhun på 58 centimeter i Pool 7, der straks blev genudsat.

 
 
         
 

Onsdag fik Lene så det helt store hug, da en hunlaks på 110 centimeter huggede på den brunorange kystwobler. En hård fight fulgte; men Lene holdt hovedet koldt og med hjælp fra Georgina fik hun landet den store laks. Efter en hurtig gang fotografering blev hunlaksen genudsat.

Den sidste dag nøjedes Lene med at fange en blank havørred under målet, så selvom Lene måtte genudsætte alle sine tre fisk, er Mörrumsturen en fisketur, der vil stå længe i Lenes erindring over lystfiskerminder.

 
 
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk