Scott S4 9,5 fod #6  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Georginas sider

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 Havnens Lystfiskere

 

Nu da Radian stængerne er gennemtestede, så kiggede jeg rundt blandt de tilbageværende Scott-stænger inden turen gik til Harlev Put & Take.

Jeg valgte Scott 9,5 fod #6 (med bunddup), da jeg alligevel havde #6’ liner monteret på de to Lamsom hjul, der allerede lå i rygsækken.

Efter mindst tre timers intenst fiskeri kan jeg kun sige, at stangen er fremragende. Den kaster fremragende, klarer alle former for kast jeg testede den med. Overhånds-, underhånds- eller rullekast blev udført som ønsket.

Det bør fremhæves at stangen lades meget hurtigt og kun behøver meget få blindkast for at kunne levere meget lange kast. Desuden fighter stangen fisk på en forrygende kontrolleret måde.

Scott S4 9,5 fod #6 kan på det varmeste anbefales. Det føles som om stangen har et ikke udnyttet potentiale, og jeg vil ikke tøve med at sætte et tungt skydehoved og teste stangen på en blæsende dag på kysten eller i Harlev.

Få dage efter ovenstående første test blev et Scientific Anglers Mastery Atlantic Silver Shooting Head  sat på stangen. Endnu en gang levede Scott S4 9,5 fod #6 op til mine vildeste forventninger og leverede utroligt lang kast ved brug af underhåndskasst.

Senere blev et hjemmelavet skydehoved på 16 gram sat på stangen og igen leverede stangen særdeles lange kast.

Altså en fluestang, der kan klare alle de opgaver en krævende fluefisker, kan udfordre stangen med.

 
         
     
         
     
         
     
         
     
         
     
         
         
         
         
         
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk