Fjord til Fjord 2014  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Georginas sider

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 Havnens Lystfiskere

 

Grejbiksen, Trige havde rigtigt godt vejr til konkurrencen Fjord Til Fjord 2014. Det eneste minus var at fluefiskerne blev generet lidt af østenvinden, der dominerede hele weekenden fra konkurrencens start fredag den 25. april klokken 12.00 og frem til afslutningen søndag den 27. klokken 12.00.

Årets vinder blev Michael Sørensen med en havørred på 71 centimeter og 4,77 kilo og flotte 1,33 på Fultons Ørredskala taget på Djursland. Andenpladsen gik til Palle Ferm med en ørred på 4,67 kilo; mens sidste års vinder Adis Suljovic blev treer med en fisk på 3,29 kilo.

Igen i år var det yderkysterne på Djursland, der leverede de største fisk; men både Mariager og Randers Fjord leverede også fine ørreder. Specielt Mariager Fjord brillerede med flotte fisk, som trykkede Fultons Ørredskala op over 1,3. Altså korte fede fisk i absolut bedste kondition.

 
         
 

Flere af deltagerne fortalte om mange undermålere på næsten alle strækninger, og meldingerne om små havørreder gik helt nede fra Horsens fjord og op til Mariager Fjord

 
 
         
     
         
     
         
     
         
     
         
         
         
         
         
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk