Varivas skydeline  
           

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Georginas sider

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 Havnens Lystfiskere

 

Varivas skydeline testet og mere end godkendt

Varivas laver rigtigt gode skydeliner. 36 lbs'eren blev testet meget hårdt i Mörrum under premieredagene.
Når jeg mener hårdt, så er det fordi nylon-skydeliner alt for ofte har tendens til at krølle meget i lave lufttemperaturer og koldere vandtemperaturer.

Under testen var der ingen problemer på trods af at skydelinen var spolet direkte på et af mine laksehjul til fiskeriet i Mörrumsåen.
På grund af en vandføring mellem 46 - 52 kubikmeter per sekund, blev mange kast afleveret fra bredden, hvilket alt for ofte betyder nærkontakt med nedfaldne grene, sten, nedklippet buskads og vadestøvler der i uopmærksomme øjeblikke træder på den sårbare skydeline.

 
         
 

Vadestøvler der træder på skydeliner på sten og grus, eller irriterende ryk når breddens vegetation hindrer drømmekastet. Alt det klarede Varivas skydelinen. Lavede en skade på skydelinen 12 - 13 meter bag skydehovedet. En tur under den varme hane og et par stræk mellem tommel- og pegefinger løste problemet

Plus en meget smart gadget
Ydermere skal man være opmærksom på at en spole rummer 100 meter. Det geniale ved spolen er at der 50 meter inde på spolen er et mærke, der fortæller dig, at nu har du brugt halvdelen af spolen.

For den mere sparsommelige, så kan der altså blive tre skydeliner a 33 meter ud af en spole på 100 meter til en pris af bare 249,- kr.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse

 
         
     
         
     
         
     
         
     
         
         
         
         
         
         
    Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk