Fremragende fluefiskeri i Harlev Put & Take  
         

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

 

 

 

 

 

 

 

  Fremragende fluefiskeri i Harlev Put & Take

Her i uge 37 har Harlev Put & Take budt gæsterne på et fremragende fluefiskeri i vand så klart at man skal langt op i Lappland for at finde noget tilsvarende. Efter grødeskæringen i uge 34 er forholdene blevet næsten noget nær perfekte for fluefiskerne i den nordlige af søerne derude.

 
     
 

Både tirsdag og torsdag eftermiddag besøgte Georgina Lomasney og Laurits søerne i Harlev Put & Take. Det gav fisk til dem begge på fluen. Selvom de fleste andre brugte store tørfluer så valgte Georgina og Laurits at fiske med det gammelkendte mønster - Blackbird Flymph.

Tirsdag måtte Laurits erkende at han med dagens fangst havde fanget den mindste fisk han nogensinde havde fanget i Harlev Put & Take.

 

 

 
     
 

Torsdag var turen kommet til Georgina, der selv om hendes fisk var centimeter større end Laurits', så havde hun også skrabt bunden rent størrelsesmæssigt.

Til gengæld var de to store fisk de fik henholdsvis tirsdag og torsdag af en god størrelse omkring de to kilo, og begge fisk var flot orange i kødet, da fileterne blev skåret ud hjemme ved køkkenbordet først på aftenen.

 

 
     
 

Andre fluefiskere havde også flotte fangster de pågældende dage. Blandt andet Jeppe Reichardt, Åbyhøj, der om mandagen havde fanget fem fine regnbueørreder på en stor majflueimitation han tilfældigvis havde liggende i æsken. Om tirsdagen var han kørt forbi Jan & Bo's Lystfiskershop på Silkeborgvej, hvor han købte en stor græshoppeimitation, som kunne flyde højt og længe. Det gav han fire regnbueørreder i løbet af tirsdagen.

 

 
     
 

Torsdag eftermiddag var det igen en flot efterårsdag og denne dag var det anden af stamkunderne hos Harlev Pur & Take, der tog for sig af de fine fisk. Henning fra Søften tog to flotte regnbueørreder på en flue, han beskrev som en "lille grålig nymfe med lidt fjer der stritter ud", som Henning sagde, da han fremviste fluen for Laurits Flowbinner. Laurits mente til gengæld, at en flue, der var omkring en størrelse 8, ikke var nogen lille flue; men det mente Henning nu nok den var, i forhold til de store Montana'er og Wolly Bugger'ere andre brugte i søerne.

 

 
     
   

Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk