Foredrag - Irland den grønne ø  
         

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

 

 

 

 

 

 

 

  Laurits rejste til Irland første gang i slutningen af september 1985. Et fatalt møde, for det var kærlighed ved første blik fra hans side. Bare det at flyve ind over Shannon Airport, Co. Clare gav ham en uforglemmelig oplevelse, som stadig står printet på nethinden.

Samtidigt med at han allerede første år mødte folk som han stadig er venner med.

 

 
     
  Næste besøg var i sommeren 1986, hvor Laurits fiskede efter havørreder i Connemara. Derefter er besøgene kommet i en jævn strøm med et gennemsnit på 19 dage på den Grønne Ø hvert år. Specielt har området Connemara med de store søer Lough Carra, Lough Mask og Lough corrib været målet for mange besøg gennem årene. Så det traditionelle fluefiskeri med tre fluer på forfanget fra drivende båd, står hans hjerte meget nært. Og dyrkes hver gang han har mulighed for det.  
     
 

Laksefiskeriet har været dyrket i floder som Delphi, Blackwater, River Erriff, The Galway Weir, River Moy, River Inny og mange flere gode havørred- og laksefloder

Laurits Flowbinner bor sammen med irske Georgina Lomasney, der kommer fra den lille by Fermoy, Co. Cork. Fermoy ligger på bredderne af lakse- og ørredfloden Blackwater. Dette fiskevand har derfor gennem de senere år været målet for et par besøg hvert år, da fiskeriet i floderne og ørredfloderne der løber til Blackwater kan kombineres med familiebesøgene i det sydlige Irland.

 

Irland - Den grønne ø - Er ikke bare et foredrag om fiskeriet. Men i lige så høj grad et foredrag om den irske kultur, den venlige og imødekommende befolkning og den storslåede natur

 
     
 

Tilbage

Se også de andre foredrag:

En ny fremtid i Mörrum

Sverige fra syd til Nord

I midnatssolens rige

Laksefiskeri i det nordligste Sverige

Lystfiskeråret i Jylland

Irland - Den Grønne Ø

Laksefiskeri i Skotland og Irland

 
     
  Her kan du se prisen for et foredrag.  
     
   

Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk